06 72 53 63 28

LA BELLE PLANE, EEN CHARMANTE BED & BREAKFAST IN SARLAT (Frankrijk)

Gelegen op een van de mooiste heuvels van Sarlat in de Perigord Noir en met uitzicht op de middeleeuwse stad, verwelkomt ons pension volledig gerenoveerd u in oktober 2018.

Deze voormalige wijnmakerij grenst aan de wijngaard en biedt 5 ruime kamers met veel comfort. Op de begane grond, drie grote slaapkamers en boven twee grote familiesuites, elk met een eigen terras.


 ONTDEK EN KIES UW KAMER OF SUITE 
EUGENIE KAMER
EUGENIE KAMER
La Tour kamer
LA TOUR KAMER
BLAUWE KAMER
BLAUWE KAMER
Joséphine Suite
JOSEPHINE SUITE
Héloïse Suite
HELOISE SUITE

Met respect voor het erfgoed van de 19e eeuw van dit voormalige wijnhuis, zullen onze 3 slaapkamers, onze 2 suites en ruimtes die aan onze gasten zijn gewijd een resoluut verfijnde en warme stijl, discreet beïnvloed door de 21ste eeuw.

Binnen is een lounge gereserveerd voor gasten. Buiten in een groene omgeving van meer dan een hectare met een adembenemend uitzicht, dragen een zeer groot zwembad en een schaduwrijk parkeerterrein bij aan uw comfort.U kunt de middeleeuwse stad te voet bereiken vanaf ons schaduwrijke pad.

In de hoop u te ontvangen, nodigen wij u uit om onze blog te ontdekken  La Belle Plane – Notre maison d'hôtes à Sarlat te ontdekken of met ons mee te doen op sociale netwerken.

 

COVID 19 INFORMATIE: Vind ons laatste nieuws op onze speciale pagina.

 

For reasons of health constraints, the Belle Plane does not receive you until 5:00 p.m.
Ik kijk er naar uit en kijk ernaar uit je te verwelkomen, zorg goed voor jezelf.

Martine en Claude Jouw mening interesseert ons