06 72 53 63 28

LA BELLE PLANE, EEN CHARMANTE BED & BREAKFAST IN SARLAT (Frankrijk)

Gelegen op een van de mooiste heuvels van Sarlat in de Perigord Noir en met uitzicht op de middeleeuwse stad, verwelkomt ons pension volledig gerenoveerd u in oktober 2018.

Deze voormalige wijnmakerij grenst aan de wijngaard en biedt 4 ruime kamers met veel comfort. Op de begane grond, twee grote slaapkamers en boven twee grote familiesuites, elk met een eigen terras.


Met respect voor het erfgoed van de 19e eeuw van dit voormalige wijnhuis, zullen onze 2 slaapkamers, onze 2 suites en ruimtes die aan onze gasten zijn gewijd een resoluut verfijnde en warme stijl, discreet beïnvloed door de 21ste eeuw.

Binnen is een lounge gereserveerd voor gasten. Buiten in een groene omgeving van meer dan een hectare met een adembenemend uitzicht, dragen een zeer groot zwembad en een schaduwrijk parkeerterrein bij aan uw comfort.U kunt de middeleeuwse stad te voet bereiken vanaf ons schaduwrijke pad.

In de hoop u te ontvangen, nodigen wij u uit om onze blog te ontdekken  La Belle Plane – Notre maison d'hôtes à Sarlat te ontdekken of met ons mee te doen op sociale netwerken. Jouw mening interesseert ons